Apport(franska: hämta tillbaka, bär fram!) är specialistkliniken för Dig med lokalt smärttillstånd. Kliniken är privat och startades 2010.

Alla smärttillstånd är unika och därför finns ingen standardbehandling. Vi kombinerar aktiva åtgärder, rehabilitering och samordnade insatser  utifrån Dina behov och mål. Vid undersökning och blockader används ultraljud, vilket höjer kvalitén och kan ge snabbt svar avseende orsaken till din smärta.

Kliniken har mångårig erfarenhet inom området och består av smärtspecialist och sjukgymnast som samarbetar med diagnostik och behandling. Här finns specialkompetens inom lokala smärttillstånd såsom: huvudvärk, nack smärta exempelvis efter whiplash ländryggssmärta, diskbråck, smärta i bäcken och SI-leder, triggerpunktssmärta, muskelvärk, tennisarmbåge, golffarmbåge, seninflammation, artros i höft, knä och axelleder, axelsmärta, nervsmärta.

Vi har inget remisskrav. Skriv en kort egenremiss på vår patientmail. Besöksavgiften är 200 kr, frikort gäller. PRP ingår inte i vårt avtal med Region Skåne och kostar 1500-2500/behandling.

Verksamhetschef är Rolf Jönsson, leg läkare och specialist i smärtlindring, rehabiliteringsmedicin och allmän medicin.

Kliniken finns på andra våningen i Borgmästaregården i Kristianstad, belägen vid Stora Torg ca 150 m från resecentrum. Huset är ett av de äldsta i Kristianstad och har anor från 1614 när staden grundades. Lokalerna är nyrenoverade samtidigt som vi försökt bevara husets prägel. Det finns hiss och handikapp-toalett. Förutom sedvanliga mottagningsrum finns en behandlingsavdelning, gym och konferens/grupprum. Och vårt husspöke herr Borg.