kliniken

Apport (franska: hämta tillbaka, bär fram!) är specialistkliniken för Dig med lokalt smärttillstånd. Kliniken är privat och startades 2010.

Alla smärttillstånd är unika och därför har finns ingen standardbehandling. Vi kombinerar behandling, rehabilitering och träning  som samordnade insatser  utifrån Dina behov och mål. Vid undersökning och blockader används ultraljud, vilket höjer kvalitén och kan ge snabbt svar avseende orsaken till din smärta.

Teamet har mångårig erfarenhet inom området och består av läkare som är specialist i smärtlindring och sjukgymnast som samarbetar med diagnostik och behandling. Här finns specialkompetens inom smärta från bland annat nacke och ländrygg muskulatur, senor och senfäste samt nerver. Du kan ha  migrän, huvudvärk, artros eller besvär efter whiplash andra skador eller operationer.

Vi har inget remisstvång. Skriv en kort egenremiss på vår patientmail. Besöksavgiften är 200 kr, frikort gäller. PRP ingår inte i vårt avtal med Region Skåne och kostar 1500-2500/behandling.

Verksamhetschef är Rolf Jönsson, leg läkare och specialist i smärtlindring, rehabiliteringsmedicin och allmän medicin.

Kliniken finns på andra våningen i Borgmästaregården i Kristianstad, belägen vid Stora Torg ca 200 m från resecentrum. Huset är ett av de äldsta i Kristianstad och har anor från 1614 när staden grundades. Lokalerna är nyrenoverade samtidigt som vi försökt bevara husets prägel. Det finns hiss och handikapp-toalett. Förutom sedvanliga mottagningsrum finns en behandlingsavdelning, gym och konferens/grupprum. Och vårt husspöke herr Borg.